Universitatea Craiova se desparte de doi străini

Cei doi preparatori fizici străini sosiţi în urmă cu un an la Universitatea Craiova, Ian Coll şi Rui Santos, îşi iau rămas bun de la gruparea din Bănie. Acestora nu le-au mai fost reînnoite contractele care expiră în luna ianuarie.

Cei doi preparatori nu au fost luaţi în cantonamentul din Turcia, unde Laurenţiu Reghecampf se bazează la acest capitol numai pe preparatorul din staff-ul său, Bogdan Merişanu, deşi în club mai este un preparator fizic, Daniel Ene. Ian Coll şi Rui Santos nu se mai ocupau de ceva vreme de pregătirea fizică a jucătorilor de la prima echipă. Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai bazat pe ei, iar cu Ian Coll chiar a avut o dispută, scoţianul fiind fiind trimis la echipa a doua până la încheierea contractului.

Ian Coll (41 de ani) avea o experienţă destul de vastă în football fitness, el activând în ţara natală la Celtic Glasgow şi la Airdrie, precum şi la campioana Bulgariei, Ludogorets, de unde a venit la Craiova.

Portughezul Rui Ferreira Santos (30 de ani) şi-a încheiat deja conturile cu formaţia din Bănie. Înainte de a ajunge la Universitatea, Rui Ferreira Santos lucrase la Reading şi la Rio Ave.

Când i-a adus la club pe cei doi preparatori fizici străini, finanţatorul Mihai Rotaru acuza forma fizică precară a jucătorilor Craiovei.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: