Ultimele trei etape din Liga 3 se joacă în martie

Doar trei etape au mai rămas de disputat din actualul sezon regulat de Liga 3, ediția 2021-2022, la fel ca în Liga 2. Acestea vor avea loc în partea a doua a lunii martie a anului viitor (11-12 martie, 18-19 martie și 25-26 martie).

Pandurii va relua meciurile oficiale la jumătatea lunii martie, la fel ca toate formaţiile de Liga 3. Gorjenii mai au de disputat doar trei meciuri din sezonul regulat.

Ulterior, primele patru clasate din fiecare serie vor juca în play-off, iar echipele situate pe pozițiile 5-10 vor juca în play-out.

Cu trei etape rămase din actualul sezon regulat, din totalul de 40 de echipe care vor merge în cele zece grupe de play-off se cunosc jumătate plus una dintre ele. Doar 21 de cluburi și-au asigurat matematic accederea în aceste grupe în care, în final, primele două clasate merg la barajul de promovare.

În patru serii (4, 5, 8, 9), prezența în play-off este stabilită în mare parte, fiindcă sunt cunoscute deja trei din cele patru echipe care vor participa acolo.

În alte trei serii (1, 6, 10) proporția este la jumătate, cu două formații calificate. În fine, în seriile 2, 3 și 7 până acum este sigură doar o echipă de prezența în grupa care determină participantele la barajele de promovare.

În seria 7-a, în care evoluează Pandurii, doar CSM Reşiţa este singură de calificarea matematică în play-off, celelalte echipe având nevoie de încă o victorie sau două pentru a fi calificate matematic.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: