CSM Târgu Jiu a renunţat şi la jucătorii sârbi

CSM Târgu Jiu a anunţat că a încetat colaborarea cu jucătorii de origine sârbă Jovan Djurasevic şi Stefan Andrejevic.  Rezilierea contractelor jucătorilor sârbi vine după ce anterior şi jucătorii americani din lotul echipei de baschet au cerut rezilierea contractelor şi au  plecat acasă.

După jucătorii americani, cei doi sârbi de la echipa de baschet CSM Târgu Jiu și-au reziliat şi ei contractele cu echipa de baschet locală.

Din cauza incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus, Liga Națională de Baschet Masculin a României și-a suspendat activitatea până la o dată ce va fi anunţată ulterior. În acest context mulţi dintre sportivii care activează la cluburile din Romania şi-au manifestat dorinţa de a înceta raporturile contractuale cu echipele la care erau legitimaţi pentru a se reîntoarce în ţările din care provin şi a sta alături de familiile lor.

În această situaţie se află şi doi jucători ai clubul CSM Târgu Jiu. După cei doi nord americani, McClain şi Dalembert, au reziliat contractele şi jucătorii de origine sârbă din lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, Jovan Djurasevic şi Stefan Andrejevic au reziliat contractele cu echipa de baschet din Târgu Jiu. În urma discuţiilor avute cu conducerea clubului gorjean, cei doi jucători şi-au exprimat totuşi dorinţa de a reveni la CSM Târgu Jiu la startul sezonului viitor. „CSM Târgu Jiu a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Jovan Djurasevic şi Stefan Andrejevic, pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 31 martie 2020”, a anunţat clubul primăriei pe site-ul oficial. La fel ca în cazul jucătorilor nord americani, pauza prelungită din Liga Naţională provocată de epidemia de coronavirus i-a determinat şi pe cei doi sportivi sârbi să ceară încetarea raporturile contractuale cu clubul gorjean, pentru a se întoarce în ţările lor.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: