CSM Târgu Jiu face din nou angajări

CSM Târgu Jiu anunţă că face angajări pentru două posturi contractuale. Clubul Primăriei Târgu Jiu caută un specialist în comunicare şi relaţii publice pentru postul de consilier la Compartimentul organizare, relaţii publice şi imagine şi un inspector de specialitate I pentru postul de economist la Compartimentului economico-financiar și administrativ.

CSM Târgu Jiu este în creştere de la an la an în ceea ce priveşte personalul angajat. După ce în primul an au fost angajaţi experţii sportivi ai clubului şi personalul administrativ, în cel de-al doilea an de exiatenţă, la secţiile clubului au fost angajaţi cu contracte de activitate sportivă o serie de antrenori la grupele de copii şi juniori dar şi la cele două echipe de seniori, baschet şi handbal. Clubul a făcut angajări şi la secţia de lupte în acest an având colaborări şi la secţia de atletism.

În ceea ce priveşte funcţiile contractuale scoase acum la concurs, clubul primăriei caută un consilier cu studii de jurnalism, specialist în relaţii publice şi comunicare, dar şi un inspector de specialitate pentru postul de economist. „Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de inspector de specialitate, gradul profesional I din cadrul Compartimentului economico-financiar și administrativ”, a anunţat clubul condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale fiind să fie absolvent de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice şă să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 4 ani.

Cel de-al doilea post este de consilier I la departamentul de imagine, după cum a anunţat CSM: „Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de consilier, gradul profesional I din cadrul Compartimentului organizare, relații publice, imagine”.Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării acestei funcții contractuale sunt  să fie absolvent de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice sau comunicare și relații publice şi să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 4 ani.

Data de 1 septembrie 2021, ora 16:00 este termenul limită de depunere a dosarelor iar pe 16 septembrie 2021, ora 10.30 va avea loc proba scrisă pentru economişti iar pe 14 septembrie 2021, ora 10.30 este proba scrisă pentru jurnaliştii specialişti în comunicare. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Galerie foto



Vizualizări: 1,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: