Davitkov mai are nevoie de jucători la echipa de baschet

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pornit cu stângul în seria de jocuri de verificare, dar gorjenii mai au timp să transfere jucători. Antrenorul macedonean Jordanco Davitkov a solicitat conducerii să mai aducă cel puţin un jucător pentru a completa lotul.

CSM Târgu Jiu a încheiat competiţia amicală organizată la Târgu Jiu fără nici o victorie, iar acest lucru i-a dat de gândit antrenorului.

Antrenorul Jordanco Davitkov a recunoscut că şi-ar mai dori un jucător român.

Tehnicianul macedonean a mai spus că procesul de omogenizare va necesita mai mult timp. “ Am jucat două meciuri fără jucători importanţi. În primul meci, nu a putut evolua Porter Troupe, iar în al doilea meci, Ahmed a simţit o durere la genunchi şi nu a mai forţat. Am spus şi înainte de turneu că nu eram pregătiţi sută la sută, iar asta s-a văzut şi în numărul de libere pe care le-am ratat, 11. Este evident că avem nevoie de încă un jucător român. Este foarte dificil să jucăm cu un asemenea roster. În primul meci au existat nişte posesii pierdute, nişte greşeli, dar în general am fost mulţumit cu ceea ce am văzut la unii jucători. A fost pentru prima dată când am jucat împreună, avem nevoie de timp”, a spus antrenorul macedonean al CSM.

Acesta s-a bucurat de revenirea spectatorilor în sală: „A fost bine că am jucat în faţa fanilor după atâta timp şi sper să fie şi mai mulţi fani la meciurile oficiale. A fost o atmosferă foarte frumoasă şi sperăm să-i readucem la sala prin rezultate”.

CSM Târgu Jiu a pierdut meciurile cu Steaua Bucureşti, scor 85-86 şi cu SCM U Craiova, scor 75-85.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: