Dinu a vrut să lase Gilortul înaintea meciului cu Pandurii

Antrenorul echipei Gilortul Târgu Cărbuneşti a vrut să părăsească echipa gorjeană înaintea jocului cu Pandurii. Cu un program dificil în primele etape, Gilortul nu are nici o victorie cu noul antrenor pe bancă.  

Schimbarea de antrenor din vară nu pare să fi fost benefică la echipa din Cărbuneşti, care are un start dezastruos de sezon. Cu Mihai Dinu pe bancă, Gilortul nu are încă nici o victorie, dar şi programul echipei a fost unul dificil în primele etape.

Conştienţi că orice început e greu, conducătorii echipei din Cărbuneşti nu au dorit să se despartă de actualul antrenor, care a vrut să plece după etapa a treia.

Antrenorul Mihai Dinu a dezvăluit faptul că nu este deloc mulţumit de startul slab de sezon şi de poziţia echipei sale în clasament şi a anunţat conducerea că vrea să plece chiar după meciul cu CSM Deva şi înaintea jocului cu Pandurii. „Am vrut să plec după meciurile acestea trei, dar domnul viceprimar mi-a spus că nu se pune problema, că are încredere în mine şi că mergem mai departe împreună. Eu o să vreau să demonstrez că merit această încredere şi sper ca băieţii să fie şi ei la fel de motivaţi. Pentru că dacă vine şi a patra partidă pierdută şi a cincea nu mai poţi să mai gândeşti coerent. De exemplu echipa din Deva nu ne-a surprins cu nimic, poate au stat puţin mai bine fizic. Deva nu a fost cu nimic peste noi, în schimb a luat toate cele trei puncte”, a spus Mihai Dinu la Accent Tv.

Antrenorul care a preluat Gilortul după sezonul bun pe care echipa îl avusese sub comanda lui Florin Popete nu are decât un punct după primele trei etape. Gilortul are meci greu şi sâmbătă când, pe Stadionul “Cristinel Răducan” vine Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: