CSM Târgu Jiu organizează turneul de juniori Under 14 ani

Grupa de juniori Under 14 ani a CSM Târgu Jiu are programat în week-end un alt turneu din cadrul Campionatului Naţional de Baschet. Echipa recent înfiinţată, pregătită de Răzvan Bratoloveanu, va fi gazda acestui turneu ale cărui meciuri se dispută duminică, la Sala Sporturilor.

După ce seniorii clubului CSM Târgu Jiu vor evolua sâmbătă în Sala sporturilor, duminică este rândul juniorilor de 14 ani  să intre în competiție.

Elevii lui Răzvan Bratoloveanu vor evolua și ei pe teren propriu în cadrul Turneului 3 din Grupa 7 a campionatului Naţional.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește meciurile din cadrul acestui turneu la care mai ia parte, pe lângă CSM Târgu Jiu, echipele de juniori ABC Galactica Brașov și CSS Sighetu Marmației. Şeful secţiei de baschet a CSM, Adrian Roșu, s-a declarat bucuros că CSM Târgu Jiu organizează acest turneu acasă și că le poate oferi părinților şi suporterilor locali posibilitatea de ai urmări la lucru pe cei mai mici baschetbalişti, ca un mic cadou, acum, în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Mă bucur că am reușit să aducem acest turneu la Târgu Jiu și că părinții celor mici îi pot vedea „în acțiune”! Cum am mai spus și până acum, la grupele de juniori ne focusăm foarte mult pe pe fiecare jucător în parte și nu pe rezultate”, a precizat Adrian Roșu pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

Campionatul Național Juniori U14

Grupa 7 / Turneu 3 / Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Duminică 19.12.2021

Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ABC Galactica Brașov

Ora 12.30 ABC Galactica Brașov – CSS Sighetu Marmației

Ora 15.30 CSM Târgu Jiu – CSS Sighetu Marmației

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: