Baschetbaliştii U 16 ai CSS Târgu Jiu încheie anul pe locul 1

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit în week-end o serie de jocuri oficiale de baschet pentru juniori. Juniorii Under 16 ani ai CSS Târgu Jiu au disputat acolo meciurile celui de-al doilea turneu al Grupei a patra a Campionatului Naţional de juniori.

Echipa de baschet juniori Under 16 ani a Clubului Şcolar Sportiv Târgu Jiu a susținut, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, al doilea turneu din cadrul Grupei a patra. În urma meciurilor disputate cu această ocazie CSS Târgu Jiu și-a consolidat unul din primele două locuri din clasament, loc care menține în continuare echipa din Târgu Jiu în lupta pentru accederea la turneul semifinal propus.

„Cu doi sportivi ai CSS Târgu Jiu convocați la lotul național al României, dovada că viitorul sună bine în baschetul gorjean, echipa condusă de prof. Ionuț Berca nu a reușit decât două victorii pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, dar suficient cât să ne permită un pas foarte important în îndeplinirea obiectivului”, au anunţat cei de la CSS Târgu Jiu pe pagina oficială.

CSS Târgu Jiu s-a impus în meciurile cu CN Aurel Vlaicu 2 Bucureşti, scor 70-56 şi cu ABC Laguna Bucureşti, scor 80-59 şi a pierdut meciul cu ABC Leii Bucureşti, scor 77-64 pentru echipa cu care acum gorjenii împart primul loc de pe podium.

În clasamentul grupei, după al doilea turneu, CSS Târgu Jiu a acumulat 11 puncte, la fel ca şi echipa ABC Leii Bucureşti.

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: