Încă o remiză pentru Universitatea Craiova

Meciul dintre Universitatea Craiova şi UTA s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Chiar dacă acum sunt pe locul 4, oltenii lui Reghecampf pot pica până pe 7 la finalul etapei.

Universitatea Craiova a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, în etapa 20 din Liga 1. După rezultatul înregistrat în această rundă, formația din Bănie a ajuns la 31 de puncte și se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, dar poate pica pe 7 dacă Farul, Botoșani și Rapid se impun în această etapă.

Laurențiu Reghecampf a trimis în teren o echipă de atac pentru a obţine victoria. Fără succes de 5 etape, aceasta era singura opțiune a oltenilor de a mai întreține speranţe pentru titlu. Deşi a intenţionat să joace ofensiv, Craiova a intrat la cabine fără niciun șut pe poartă. Finalul s-a jucat pe contre, dar meciul s-a terminat indecis, scor 0-0.

Hora a mai ratat pe final încă o ocazie monumentală cu poarta goală de la numai câțiva metri, în minutul 85. În rest s-au mai constatat momente de panică în minutul 50 când Elivir Koljic s-a ciocnit puternic cu Erico, iar cei doi fotbaliști au rămas întinși pe gazon și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacantul oltenilor a suferit o comoție, iar medicii au cerut schimbare în timp ce Koljic a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Erico a resimțit mici probleme la nas dar a continuat jocul.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: