Mario Găman, nemulţumit de arbitrajele pandurilor

Antrenorul echipei Pandurii, Mario Găman, a avut nemulţumiri legate de arbitrajele de care a a avut parte echipa sa la ultimele meciuri din acest an. Tehnicianul a declarat că echipa sa a fost dezavantajată la cel puţin trei meciuri de când a preluat-o.

Pandurii a avut mereu probleme cu arbitrii şi sezonul trecut, când echipa a retrogradat în Liga 3, dar acestea nu s-au încheiat nici acum. Gorjenii continuă să se simtă frustraţi de greşelile pe care arbitrii le comit la meciurile de la Târgu Jiu dar şi la cele susţinute în deplasare.

Mario Găman consideră că aceste greşeli îi demoralizează pe unii jucători, mai ales pe cei mai tineri. „E frustrant pentru că, din punctul meu de vedere, este al treilea meci în care suntem dezavantajați clar de deciziile arbitrului. Am şi o echipă tânără, la unele meciuri am avut șapte copii de 18-19 ani în teren. Când şi ei văd că sunt unele decizii clare în defavoarea noastră....”, spunea Găman după meciul de la Deva, pierdut de echipa sa în deplasare, pe seama unor erori de arbitraj.

Acesta a admis că nu numai greşelile de arbitraj au dus la pierderea unor puncte pe final de an ci şi lipsa de concentrare a elevilor săi: „Până la urmă, trebuie să fim pregătiți pentru aceste aspecte. Nu trebuie să dăm vina numai pe arbitraj, pentru că în momentul în care eşti focusat şi știi ce ai de făcut, poţi să câştigi şi împotriva lor. Asta le-am şi transmis jucătorilor. Trebuie să dăm mult mai mult la poartă, să avem o circulație mai rapidă a balonului, să venim cu centrări pe părţile laterale şi, atunci, când ai foarte multe, nu pot să ţi le scoată arbitrii pe toate. Din punctul meu de vedere, am adunat foarte puţine puncte, mă aşteptam la mult mai mult. Trebuie să ţinem capul jos, să muncim mai mult şi să reuşim să aducem cele trei puncte la fiecare meci”.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat anul pe locul trei în Seria a 7-a a Ligii 3, cu 27 de puncte, după CSM Reşiţa şi CSM Deva.

Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: