Ilieş e mândru de echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a reuşit recent o clasare pe podium la final de an, echipa fiind în obiectivul propus pentru acest sezon. Şeful secţiei de handbal s-a declarat mulţumit de performanţele tinerelor handbaliste şi de progresele rapide pe care le-au făcut în acest sezon.

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a primit felicitări din parte conducerii clubului pentru parcursul bun din acest sezon şi îndeplinirea obiectivului la final de an.

Coordonator al secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, expertul sportiv Dan Ilieş le-a felicitat pe tinerele jucătoare şi pe antrenorul acestora, fostul său coleg Radu Costel, pentru această clasare foarte bună la finalul anului.

„O victorie importantă pentru CSM Târgu Jiu la grupa de Junioare 3, împotriva FEFS Craiova, o victorie care ne asigură locul 3 în grupă, de altfel, obiectivul fixat pentru prima parte a campionatului. Mă bucur mult pentru progresul acestor fete minunate, evoluția lor fiind de la o zi la alta tot mai bună. Vreau să felicit fetele pentru atitudine și pentru munca pe care o depun la antrenament și în jocuri, dar și pe antrenorul Radu Costel, care le coordonează cu mult profesionalism”, a declarat Dan Ilieş pentru site-ul clubului gorjean.

CSM Târgu Jiu mai are de disputat în această serie, începând cu datat de 22 ianuarie 2022, încă patru partide. În etapele rămase CSM Târgu Jiu va juca cu CS Novaci, CSS Caracal, LPS Târgu Jiu şi CSM Slatina.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: