"Oracolul" Dragomir crede că Dinamo va intra în faliment

Fostul şef  al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus că Dinamo va avea soarta Craiovei lui Mititelu și a Rapidului. „La vară echipa va intra în faliment!”, a spus "Oracolul de la Bălceşti", cum mai e numit fostul şef al fotbalului de la Liga 1.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a declarat pentru ProSport, că suporterii lui Dinamo nu trebuie să îl blameze pe Bogdan Bălănescu, deoarece președintele formației din Ștefan cel Mare a mai salvat echipa pregătită de Uhrin pentru o perioadă de încă șase luni, după ce Nistor a plecat la Craiova.

„Corleone” este însă convins că din vară Dinamo va avea aceeași soartă ca FC Universitatea Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu până în 2014, dar și ca Rapid, echipă ce i-a aparținut ultima oară lui Valerii Moraru, atunci când giuleștenii au intrat oficial în faliment.

Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru ProSport că la prima ofertă Dusan Uhrin va pleca ca fulgerul de la Dinamo. „Suporterii dau aiurea în Bălănescu, deoarece omul ăsta chiar a salvat Dinamo încă șase luni. Dacă Nistor nu era vândut acum, atunci Dinamo nu putea să primească licența din cauza datoriilor, dar nici nu avea bani să plece în cantonament. Bălănescu este singurul conducător adevărat de la Dinamo. Însă, de la vară o să se aleagă praful pentru că nimeni nu vrea să cumpere Dinamo din cauza datoriilor foarte mari, iar echipa va avea soarta Craiovei lui Mititelu și Rapidului. Uhrin va sta la Dinamo doar dacă nu va avea vreo ofertă, dar la prima ofertă vă spun eu că o să plece din Ștefan cel Mare ca fulgerul. Nu ai cum să mai faci performanță dacă nu ai bani, iar Negoiță nu mai vrea să dea niciun leu. Sunt mulți jucători care vor să plece de la această echipă. Suma pe care căpitanul Nistor a fost vândut la Craiova este una ridicolă, dar Bogdan Bălănescu a fost disperat să facă rost de bani”, a spus Dragomir.

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare iar principalul motiv pentru care Nistor a fost vândut a fost acela de a face rost de bani pentru a plăti jucătorii şi datoriile mai vechi pentru a putea lua licenţa.


 

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: