Portarul Jianu a lăsat Cărbuneştiul pentru Filiaşi

Portarul gorjean Ovidiu Jianu a schimbat echipa în această pauză competiţională. Fostul junior crescut de Pandurii Târgu Jiu a evoluat în prima parte a acestui sezon pentru Gilortul Târgu Cărbuneşti, iar de marţi a semnat cu CSO Filiaşi. Acesta va debuta la noua echipă chiar într-un meci contra fostei formaţii, pentru că CSO Filiaşi va debuta în campionat pe 7 martie cu Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a rămas fără unul dintre jucătorii de bază din tur, portarul Ovidiu Jianu care a părăsit echipa şi a semnat marţi cu CSO Filiaşi. Formaţia din Filiaşi face achiziţii de jucători în această perioadă pentru a întări lotul şi a părăsi subsolul clasamentului din Seria a 4-a a Ligii 3.

Preşedintele doljenilor, Florin Spânu, a anunţat marţi alte două transferuri importante, pe două posturi cheie, deficitare până acum în lot. „Mă bucur foarte mult că am reuşit să-l cooptăm pe portarul Ovidiu Jianu, de la Gilortul Târgu Cărbuneşti. El a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Şoimii Lipova şi Luceafărul Oradea. Este un portar cu calităţi deosebite şi ne va ajuta cu siguranţă. Apoi am reuşit să-l aduc la echipă pe Cristian Poiană. De 3-4 ani mi-l doresc în lot. Ultima dată a evoluat la Reşiţa, dar în trecut a jucat la Severin, în Liga a II-a, dar şi la alte formaţii bune. Este un număr 10 şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi din ţară. Atât Jianu, cât şi Poiană au semnat cu noi până la vară“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Portarul Ovidiu Jianu a început fotbalul la Pandurii Târgu Jiu de unde a plecat la finalul junioratului deşi făcea parte din lotul primei echipe. Iniţial a fost cedat echipei din Băleşti dar apoi a plecat la Energeticianul şi ulterior a jucat pentru Şoimii Lipova. În acest sezon Jianu a fost titular la Gilortul, plecarea sa fiind o pierdere pentru gorjenii din Liga 3. Şi Cristian Poiană a început fotbalul la Târgu Jiu, la echipa a doua a clubului gorjean, dar între timp a ajuns la multe echipe din ţară, având o mare experienţă.

CSO Filiaşi a ajuns deja la cinci transferuri în această iarnă, când i-a mai transferat pe Samuel Luică, Sabin Lupu şi Edi Dina.

CSO Filiaşi va efectua un cantonament de pregătire centralizată în Serbia, în perioada 7-14 februarie, la Donji Milanovac. Reunirea echipei CSO Filiaşi este programată pe data de 15 ianuarie, iar primul amical pe care echipa lui Nae Constantin îl va disputa este cel cu Pandurii, programat pe 25 ianuarie la Târgu Jiu.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: