Papură conduce antrenamentele Craiovei in Antalya

Jucătorii Universităţii Craiova au efectuat luni vizita medicală şi marţi au plecat în cantonamentul din Antalya. În acest stagiu de pregătire oltenii vor disputa şi patru meciuri amicale. Cu lotul de 30 de jucători a făcut deplasarea antrenorul Cornel Papură, în calitate de principal.

 Cei 30 de jucători care au efectuat testele medicale au plecat marţi în stagiul de pregătire din Antalya. Deja jucătorii Craiovei au efectuat marţi după-amiază un prim antrenament, pe baza sportivă de la Limak Arcadia Sport Resort.

Lotul Universității Craiova a decolat marţi dimineață cu o cursă charter spre Turcia, acolo unde oltenii susţin un stagiu de pregătire de 18 zile și vor disputa 4 meciuri amicale. Aceştia au anunțat oficial și staff-ul care va pregăti echipa în acest cantonament, respectiv: Cornel Papură – ca antrenor principal și Florinel Luță – antrenor secund, Robert Tufiși – antrenor cu portarii, așadar, cu excepția lui Constantin Schumacher, staff-ul care a și început actualul sezon.

Pe ultima sută de metri, albanezul Kamer Qaka nu a mai prins lotul, fiind anunțat după antrenamentul de luni seara să-și caute echipă. Odată cu venirea lui Dan Nistor, albanezul avea și mai puține șanse de a evolua, mai ales că oltenii intenționează să-l utilizeze la mijloc și pe Uros Cosic, adus inițial ca stoper. În iarna aceasta, Universitatea Craiova a făcut o singură achiziție, Dan Nistor, și s-a despărțit de cinci jucători: Kelic, Zakaric, Fortes, Qaka și Ioniță.

Lotul Universităţii Craiova care a plecat în stagiul din Turcia: Pigliacelli, L. Popescu, A. Marinescu, Păuşescu (portari), Bancu, Martic, Vlădoiu, Măţel, Acka, Tiago Ferreira, Bălaşa, Gardoş, Vătăjelu, Dobre, Juncu (fundaşi), Mateiu, Cicâldău, Nistor, Ivanov, Cosic, I. Popescu (mijlocaşi), Koljic, Ivan, Mihăilă, Baiaram, Roman, Bărbuţ, Niţu, Markovic, Danciu (atacanţi).

Galerie foto



Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: