CSM Târgu Jiu, prezentare fastuoasă fără distanţare

Singurul club sportiv din Târgu Jiu care şi-a permis, în perioada actuală de criză, să facă o prezentare pe timp de pandemie a fost clubul primăriei. CSM Târgu Jiu a organizat în week-end o prezentare oficială a echipelor de handbal feminin, eveniment la care au luat parte câteva sute de invitaţi care au uitat de distanţarea socială.

Chiar dacă, deseori, oficialii CSM s-au plâns că nu au un buget suficient pentru transferuri sau pentru personal, CSM Târgu Jiu pare să fi rezolvat aceste probleme. Clubull primăriei nupare să  aibă nici un fel de probleme financiare înainte de debutul noului sezon. Şi chiar s-au găsit fonduri şi pentru evenimente fastuoase. Cu un spectacol, cu focuri de artificii şi sute de participanţi, după cum se vede din imaginile postate pe reţelele de socializare şi pe canalul de youtube al clubului, a fost organizat în week-end un eveniment, la care presa nu a fost invitată, dar la care au luat parte sute de persoane, în incinta teatrului de vară din Târgu Jiu.

Evenimentul a fost numit, pe site-ul oficial al CSM, „PREZENTAREA LOTURILOR DE JUNORI ȘI A ECHIPEI DE SENIOARE PENTRU SEZONUL 2020-2021”, dar fără nici un fel de detalii despre ce s-a întâmplat acolo, cine au fost protagoniştii sau care sunt loturile prezentate. Cel mai probabil a avut loc, după cum se poate deduce din imagini, o prezentare a componentelor echipelor de senioare şi junioare, fetele purtând echipamentul oficial al clubului şi noile eşarfe cu însemnele CSM, la fel ca şi sutele de invitaţi care se pot vedea pe reţelele de socializare purtând eşarfele clubului dar nerespectând în nici un fel distanţarea impusă de pandemia de coronavirus.

Galerie foto



Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: