Craiova îşi poate pierde portarul în această toamnă

Mirko Pigliacelli, portarul în vârstă de 27 de ani al echipei Universitatea Craiova, ar putea pleca din Bănie în această toamnă. Trei echipe din Italia s-au interesat de el a infomrat Pro Sport.

Genoa, echipă din Serie A, și două echipe din Serie B, Vicenza și Pordenone, îl doresc pe Mirko Pigliacelli, potrivit publicației online Tutto Mercato Web. Portarul italian s-ar putea întoarce în țara natală, mutare pe care și-o dorește, potrivit informațiilor furnizate de către sursa citată.

Mirko Pigliacelli mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2022, dar acesta și-ar putea încheia conturile mai devreme cu oltenii, după ce s-a aflat că patronul Mihai Rotaru negociază cu Florin Niță (33 de ani), portarul Spartei Praga.

Dacă va ajunge în Serie A, Mirko Pigliacelli s-ar putea duela cu alți doi portari români: Ionuț Radu (23 de ani) de la Inter, și Ciprian Tătărușanu (34 de ani) de la AC Milan.  Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova în vara anului 2018, de la FC Pro Vercelli, sub formă de împrumut.

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: