Debut fericit pentru Găman şi gorjenii de la Filiaşi

Antrenorul gorjean Mario Găman a debutat cu o victorie în deplasare pe banca noii sale echipe. CSO Filiaşi s-a impus la limită, scor 1-0 în deplasarea de la Alexandria şi confirmă astfel politica bună de achiziţii din această vară a clubului doljean.

Fostul pandur Mario Găman a debutat în week-end pe banca noii sale echipe cu o victorie. CSO Filiași s-a impus la limită, scor 1-0, în partida susținută în Teleorman, în fața formației CSM Alexandria. Meci care a contat pentru prima etapă din Liga 3,  seria 6. Noua echipă pregătită de  Mario Găman şi Bobi Staicu a reuşit o primă repriză bună cu gaze spectaculoase în care oaspeţii au şi deschis scorul. Golul a fost marcat  în urma unui penalty obtinut de Cristi Poiană iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de gorjeanul Dragoș Săulescu în minutul 23. Tot în prima repriză, în afara golului, doljenii au mai avut o bară, prin acelaşi Săulescu, și alte două ocazii mari de gol, prin Tătaru și Fotescu.

În repriza a doua gazdele au dominat jocul și au atacat continuu dar portarul gorjean Ovidiu Jianu a fost în mare formă și a menținut avantajul până la final. Cei de la Filiaşi puteau chiar majora avantajul, prin Sabin Lupu, însă contraatacul acestuia a fost oprit în cele din urmă în apropierea careului de 6 metri.

CSO Filiași va juca etapa viitoare pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17.00, în compania formației FC Pucioasa.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: