Vlad Rusu a plecat de la Viitorul Târgu Jiu

Unul dintre atacanţii din lotul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a părăsit echipa pentru a semna cu Turris Oltul. Atacantul Vlad Rusu, adus sezonul trecut de la Luceafărul Oradea, a semnat deja cu noua echipă şi a fost prezentat oficial.

Turris Oltul a anunțat duminică transferul lui Vlad Rusu, jucător de la Viitorul Târgu Jiu, care a jucat deja în acest sezon pentru echipa lui Flavius Stoican.

Atacantul se desparte astfel de echipa din Târgu Jiu, după doi ani, un an jucând la Luceafărul Oradea şi al doilea la noua echipă. În acest sezon, a apucat să joace un meci pentru echipa gorjeană, în prima etapă, cu Rapid când nu a stat însă prea mult pe teren, pentru că a fost schimbat înainte de pauză. „Începând de astăzi, atacantul Vlad Rusu este noul jucător al echipei noastre. În varsta de 30 ani (22 iunie 1990), Vlad are 1,91 m şi în cariera sa a evoluat pentru echipe precum FCSB U21, FCSB II, Luceafărul Oradea şi Viitorul Târgu Jiu”, a anunţat oficial Turris Turnu Măgurele.

Vlad Rusu are un trofeu în palmares, campionatul cu Viitorul Constanța în sezonul 2016-2017. Echipele pentru care a mai evoluat la seniori până acum atacantul, născut la Constanța, sunt FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, K. Beerschot V.A. (Belgia) și Luceafărul Oradea.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: