CSM Târgu Jiu şi CSM Focşani vor să amâne meciul de duminică

Meciul de baschet dintre CSM Focșani și CSM Târgu Jiu, care trebuia să se dispute în acest week-end, ar putea fi amânat. Ambele echipe vor ca partida să fie reprogramată, cele două echipe au căzut la un acord în acest sens, dar mai aşteaptă şi decizia federaţiei.

Baschetbaliştii gorjeni au un moral bun după victoria cu argeşenii din etapa precedentă, dar se pare că au şi probleme de lot, la fel ca gazdele acestei partide, CSM Focşani, care vor de asemenea amânarea jocului. Partida dintre CSM Focșani și CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să se joace duminică, în etapa a 27-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Conform informaţiilor din presă, cele două formaţii ar fi solicitat Federației Române de Baschet amânarea partidei din această etapă pentru data de 19 aprilie. Chiar dacă echipele s-au pus de acord, pentru a amâna meciul este necesar şi acordul Federaţiei Române de Baschet care încă nu a dat un răspuns.  Motivele acestor solicitări ar fi numărul mare de jucători care se confruntă cu probleme medicale în ambele echipe.

CSM Focşani a mai amânat şi meciul de săptămâna trecută, cu CSO Voluntari, acesta fiind deja reprogramat pe data de 12 aprilie.  

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: