Gilortul Cărbuneşti debutează în play-out cu un meci în deplasare

FRF a anunţat programul din play-out al seriei a 7-a, acolo unde evoluează două dintre echipele gorjene din Liga 3. Dacă Pandurii joacă în play-off şi vor lupta pentru promovare, Gilortul Târgu Cărbuneşti şi satelitul ACS Viitorul 2 Târgu Jiu vor juca pentru evitarea retrogradării, în play-out.

Gilortul Cărbuneşti va avea de trecut în seria a 7-a, în lupta pentru evitarea retrogradării de alte cinci echipe care nu au prins play-off-ul.Dintre acestea nou-promovata Viitorul Şimian a sperat până aproape de final de accederea în play-off dar a ratat prezenţa în prima parte a clasamentului.  În play-out Seriei a 7-a au ajuns echipele: Viitorul Şimian, Jiul Petroşani, Progresul Ezeriş, Gilortul Târgu Cărbuneşti, ACS Viitorul Târgu Jiu 2 și Aurul Brad. Acestea vor disputa un total de zece meciuri fiecare. La finalul play-out-ului, ultimele două clasate retrogradează direct în Liga 4, însă poate pica și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii.

Gilortul va debuta în partea a doua a campionatului în deplasare, urmând să joace în week-end cu Progresul Ezeriş. Primul meci acasă al gorjenilor de la Gilortul va fi abia în etapa a 3-a, cu satelitul celor de la ACS Viitorul, pentru că în etapa a doua Gilortul se deplasează la Armata Aurul Brad.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: