CSM Târgu Jiu U18, la Turneul Final B de la Timișoara

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Toma Popescu, va participa la Turneul Final B. Competiţia are loc la Timișoara în perioada 11-15 mai iar echipa din Târgu Jiu se anunță a fi una dintre pretendentele la câștigarea turneului.

Baschetbalistele U18 de la CSM Târgu Jiu au fost foarte aproape de a accede la Turneul Final A. După un sezon foarte bun, gorjencelor le-a mai lipsit doar o victorie pentru a ajunge acolo, dar chiar și așa generația de fete pregătită de Toma Popescu a dovedit că are valoare și că se poate lupta de la egal la egal cu orice echipă din țară. Gruparea gorjeană pleacă acum cu gânduri mari la Timișoara, după cum a informat CSM Târgu Jiu. Baschetbalistele U18 de la Târgu Jiu vor să câștige turneul de pe Bega.  „Este un turneu pe care vrem să-l câștigăm. Vrem să dovedim că puteam mai mult decât Turneul Final B. Am încredere în aceste fete și sper ca progresul pe care l-am văzut la ultimul turneu să se concretizeze acum. Sper să nu mai avem accidentări și cred ca fetele vor dovedi că sunt o echipă unită și că pot face o figură frumoasă”, a precizat antrenorul Toma Popescu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Primul adversar al echipei din Târgu Jiu este formația gazdă, Poli Timișoara iar în meciul doi din prima fază a turneului, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSU Brașov.

Galerie foto


Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: