Dragoş Militaru, sezon peste aşteptări în Liga 2

Antrenorul gorjean Dragoş Militaru a reuşit să facă minuni la ardelenii de la Unirea Dej. După ce a promovat echipa sezonul trecut, fostul jucător şi antrenor de la Pandurii a încheiat sezonul pe locul doi în Grupa B a Ligii 2.

Dragoş Militaru a reuşit un sezon peste așteptări cu Unirea Dej care a terminat pe locul 2 Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 43 de puncte, la un punct de liderul FC Buzău, pe care l-a și învins în ultima etapă a campionatului, scor 3-0.

Unirea Dej a încheiat sezonul regulat al Ligii 2 pe locul 9 din 20, cu 28 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, pe care a devansat-o la rezultatul direct (1-0 la Dej). A fost repartizată apoi în Grupa B a play-out-ului, unde a câștigat cinci jocuri din cele șase și într-unul a pierdut, a terminat cu 43 de puncte și s-a situat pe locul 2, la un punct în spatele liderului FC Buzău. Privind locul ocupat și punctele strânse, Unirea Dej poate spune că a încheiat actualul sezonul de Liga 2 pe poziția a 9-a generală, adică s-a menținut pe locul pe care încheiase și sezonul regulat, aceasta fiind cea mai bună clasare a unei nou-promovate din acest campionat încheiat de acum. Este o adevărată performanță pentru o echipă care și-a menținut aproape în totalitate lotul de jucători cu care promova în vara trecută din Liga 3 și a dispus de unul dintre cele mai mici bugete din campionat. Din aceste motive și suporterii Unirii Dej au conștientizat performanța reușită de trupa condusă de Dragoș Militaru și a creat o atmosferă incendiară la ultimul loc.  ”Foarte frumos din partea suporterilor. Eu aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au venit la stadion și celor care, poate, ne-au urmărit live pe rețelele sociale. Le mulțumesc și celor care ne-au ajutat în acest sezon, pentru că nu a fost ușor. Poate lumea crede că a fost ușor primul an în Liga 2, dar a fost foarte greu, fiindcă noi am rămas cam cu mare parte din lotul cu care am promovat, cu foarte mulți debutanți. Cei mai mulți debutanți în Liga a 2-a. Nu ne-a fost ușor, dar cu ajutorul tuturor din conducere, factorilor locali și spectatorilor am reușit să facem acest sezon foarte frumos”, a transmis antrenorul Unirii Dej, gorjeanul Dragoş Militaru, pentru liga2.ro.

Fost antrenor secund la Pandurii, când echipa juca în Liga 2, Dragoş Militaru a ales să facă un pas în spate şi să preia o echipă de Liga 3 ca antrenor principal, Unirea Dej, formaţie cu care a şi promovat în Liga 2.

Galerie foto


Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: