Pleacă cel mai vechi fotbalist din lotul Universităţii Craiova

După ce a ieșit matematic din lupta pentru titlu în urma victoriei la scor a liderului CFR, scor 6-0 cu FC Argeș, Universitatea Craiova a ratat și locul doi al Ligii 1, fiind înfrântă duminică seară de către FCSB, scor 0-1. Acesta nu este singurul lucru îngrijorător pentru formația din Bănie ci faptul că  unul dintre cei mai importanți jucători ai oltenilor este pe picior de plecare în această vară.

Mijlocașului în vârstă de 32 de ani, Alexandru Mateiu, i se termină contractul la finalul actuualei stagiuni, iar acesta dorește să plece gratis de la echipa patronată de Mihai Rotaru. Mateiu, cel mai vechi jucător din lotul oltenilor, vrea să plece liber de contract la finalul acestui sezon, potrivit Orange Sport.

Deocamdată, Mateiu nu a fost în lotul echipei pentru meciul cu FCSB, din cauza faptului că nu dorește să își prelungească contractul cu formația din Bănie, scadent în vara acestui an. Mijlocașul este în lotul „leilor” din 2014, an în care Universitatea Craiova a promovat în Liga 1. De atunci, acesta a evoluat în 245 de partide în tricoul alb-albastru, timp în care a marcat de 10 ori și a oferit 11 pase decisive. Mateiu a evoluat în acest sezon în 23 de partide în toate competițiile, reușit să-și treacă în cont și o pasă decisivă.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: