Mario Găman: Suferim şi din cauza manierei de arbitraj

Pandurii Târgu Jiu a avut mari probleme cu arbitrajele în acest sezon mai ales la meciurile din deplasare. Antrenorul Mario Găman a apreciat jocul echipei sale dar a recunoscut că echipa s-a confruntat cu unele greşeli de arbitraj.

Maniera de arbitraj a cavalerilor fluierului delegaţi la jocurile echipei Pandurii, mai ales la meciurile din deplasare, i-a lăsat un gust amar antrenorului echipei Pandurii. Mario Găman consideră că echipa a demonstrat deja că poate juca fotbal de calitate dacă este lăsată de arbitrii. „Acasă, aceşti băieţi au demonstrat că pot să joace un fotbal de calitate. Din păcate, afară suferim, de multe ori şi din cauza manierei de arbitraj. La Deva, am avut parte de două arbitraje pro-gazde, la Lupac la fel, am fost dezavantajaţi clar, dar sperăm ca pe viitor să fim mai puternici, să ne adaptăm la orice situaţie şi să putem juca şi împotriva acestor situaţii, care de multe ori au fost împotriva noastră. E mai greu acasă, unde se joacă fotbal. Inclusiv cu Reşiţa, dacă nu ratam două penaltiuri, era un scor favorabil nouă”, a spus Găman referindu-se la modul în care echipa sa a fost dezavantajată de arbitraje. La ultimul meci din campionat, cel de la Reşiţa, Pandurii a avut din nou un jucător eliminat, fiind destul de greu să echilibreze jocul având în vedere lotul subţire pe care l-a avut echipa în acest sezon.

În următoarea etapă Pandurii va reveni pe teren propriu, urmând să joace vineri, cu începere de la ora 18:00, cu Voinţa Lupac.

Vizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: