CSM Târgu Jiu va debuta miercuri la Turneul Final

Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final al Campionatului Naţional, fiind între primele opt echipe din România. Handbalistele din Gorj vor debuta miercuri la acest turneu, având programat primul meci cu CSM Slatina.

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu va începe, miercuri, 2 iunie, seria meciurilor din cadrul Turneului Final din Campionatul Naţional rezervat junioarelor. Echipa pregătită de Andrei Enache va juca primul meci al turneului de la ora 12.30, împotriva formaţiei CSM Slatina.

Calificarea la acest turneu este o performanță istorică pentru handbalul feminin juvenil din Târgu Jiu. Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, antrenată de Andrei Enache, s-a calificat la faza finală a Campionatului Național, acolo unde se vor întâlni cele mai bune opt echipe din țară. Performanţa este cu atât mai importantă, cu cât ea este realizată la doar cel de al doilea sezon de la înfiinţarea CSM Târgu Jiu. Această reuşită a fost posibilă mai ales pentru că fetele de la această grupă veneau deja cu un bagaj de pregătire de câţiva ani, la ACS Infinit Târgu Jiu, clubul care a fost înfiinţat chiar de şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, şi de actualul antrenor al junioarelor, Andrei Enache. Continuitatea de care a avut parte echipa de junioare, atât în ceea ce priveşte lotul, cât şi banc tehnică, dar şi asigurarea unor condiţii de pregătire extraordinare la CSM Târgu Jiu, se văd acum în rezultatele fetelor.


CSM Târgu Jiu face parte din Grupa 1 la Turneul Final, grupă din care mai fac parte CSS 6 București, CSM București și CSM Slatina. Turneul Final se va disputa în perioada 2-6 iunie 2021, la Reşiţa.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: