O nouă sală de sport inaugurată în Gorj

O sală de sport modernă a fost realizată cu 1,5 milioane de euro de către Compania Naţională de Investiţii în comuna Băleşti. Sala a fost inaugurată în week-end şi va fi folosită de elevii Școlii Gimnaziale “Antonie Mogoș” din satul Ceauru.

Sala de sport inaugurată în week-end în comuna Băleşti, satul Ceauru, a fost realizată de către Compania Națională de Investiții şi a costat 1,5 milioane de euro. Noua sală are 102 locuri, fiind dotată cu vestiare, dușuri și cabinet medical. Sala va fi folosită de elevii Școlii Gimnaziale “Antonie Mogoș” din satul Ceauru.

 Primarul Mădălin Ungureanu a precizat că investiţia este una benefică pentru comunitate. „Este o investiţie binevenită, realizată prin intermediul CNI. Valoarea este de un milion jumătate de euro şi este o investiţie realizată pentru comunitatea noastră. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă dar, în mod special, elevilor noştri de la Şcoala Genrală Antonie Mogoş, şi pentru toţi iubitorii de sport. Este o sală multifuncţională care va putea fi utilizată pentru diverse jocuri sportive, fotbal, tenis, volei, baschet şi alte sporturi. Sala va avea şi aproximativ 100 de locuri pentru spectatori şi are vestiare pentru sportivi”, a precizat edilul din Băleşti la Radio Infinit, convins că noua sală de sport nu va rămâne în paragină: „Orice lucru în care s-a investit trebuie şi întreţinut şi nu se pune problema să nu o întreţinem. Sunt convins că acest obiectiv va fi funcţional pentru că şi ce am realizat până acum pe parte de sport şi cultură a dat roade. Mă refer la stadionul comunal şi la baza sportivă de lângă stadion care este o bază sportivă Tip II şi este funcţională”.

Sala de sport din comuna Băleşti a fost inaugurată cu un meci demonstrativ de fotbal, fiind invitată o echipă de old-boys, alcătuită din foşti fotbalişti din comuna Băleşti, care a jucat contra unor jucători ai echipei locale Internaţional Băleşti.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: