Fostul pandur Piţian va juca la FC Argeş

Fost jucător la Pandurii, Andrei Piţian a ales să se despartă de Chindia Târgoviște. Gorjeanul va juca în sezonul viitor la FC Argeş cu care a ajuns la un acord pentru un salariu de 7000 de euro.

Format de Pandurii Târgu Jiu la centrul de Juniori al clubului, Andrei Piţian a evoluat la mai multe echipe de primă ligă după despărţirea de gorjeni. Fundaşul are 25 de ani iar după ce s-a despărţit de Pandurii a mai evoluat la Astra Giurgiu, Apoel Limassol şi FC Botoșani, după care sezonul trecut a ajuns la Chindia Târgovişte.

Unele echipe pregătesc deja sezonul următor de Liga 1 și nu stau prea mult pe gânduri în condițiile în care viitoarea ediție de campionat va începe la jumătate lui iulie 2021. FC Argeș, echipă care își propune obiective îndrăznețe pentru următoare întrecere, a mutat rapid şi l-a adus în Trivale pe gorjeanul Andrei Pițian care în ultimul sezon a evoluat la Chindia Târgoviște. Dorit de alte trei echipe din Liga 1, printre care și FC Voluntari, Pițian a ales FC Argeș, datorită ofertei generoase, respectiv 7000 de euro lunar pentru următoarele trei sezoane după cum a informat Pro Sport.  Contractul va fi pe două sezoane dar Pițian are posibilitatea prelungirii contractului pentru încă un an

Fundaşul central gorjean a avut evoluţii foarte bune la Chindia Târgovişte unde s-a luptat pentru play-off și a jucat apoi un meci de baraj pentru calificarea în preliminariile Conference League.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: