Gilortul Cărbuneşti va începe noul sezon pe 28 august

Gilortul Târgu Cărbuneşti va evolua în noul sezon, 2021 – 2022 tot în Liga 3, urmând să aibă ca adversar şi pe Pandurii Târgu Jiu, echipă care a retrogradat din Liga 2. Formaţia gorjeană deja şi-a anunţat suporterii că noul sezon va începe pe data de 28 august.

FRF a anunţat deja data la care va debuta noul sezon din Liga 3, acolo unde evoluează şi gorjenii de la Gilortul. Echipele din Liga 3 vor relua antrenamentele în luna iulie pentru că startul noului sezon este programat pe data de 28 august.  Comitetul Executiv al FRF din data de 27 iunie va stabili formatul Ligii 3 pentru sezonul 2021-2022. „Din informațiile avute la dispoziție până în acest moment, Liga 3 va avea tot 10 serii a câte 10 echipe, dar va crește numărul de meciuri față de formatul competițional 2020-2021 prin introducerea sistemelor play-off și play-out și menținerea barajului de promovare în Liga 2”, au informat cei de la Gilortul pe pagina oficială a clubului.

Din cauza pandemiei Covid-19, în sezonul fotbalistic care trebuia să se încheie în această perioadă nu au avut loc meciuri de Cupa României fază județeană, de aceea, în ceea ce priveşte cupa nu se cunosc încă detalii despre reprezentanta judeţului Gorj. Se ştie doar că data de 20 iulie 2021 este limita stabilită de FRF  pentru AJF-uri să comunice câștigătoarele fazelor județene ale Cupei României.

În ceea ce priveşte echipele din Liga 3,  până la data de 15 iunie 2021 echipele care doresc să se înscrie în noul sezon trebuie să depună documentația de certificare.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: