CSM Târgu Jiu va susţine un turneu amical la Zalău

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu urmează să se reunească în luna iulie când va demara perioada de pregătire. Pe lângă transferurile perfectate deja, conducerea clubului pregăteşte o serie de meciuri amicale dar şi un turneu de pregătire la Zalău.

CSM Târgu Jiu pregăteşte noua ediţie de campionat şi a perfectat deja o serie de transferuri, aproximativ jumătate din lotul care a evoluat sezonul trecut urmând să fie înlocuit. Lotul pentru noul sezon urmează să se reunească în luna iulie să înceapă pregătirea urmând să fie perfectate o serie de meciuri de verificare până la debutul noului sezon.

Oficialii clubului susţin că lotul echipei de handbal este definitivat în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că mai e loc de un transfer sau două, pe lângă cele şase deja perfectate. Liviu Andrieş va convoca jucătoarele la pregătire pe data de 6 iulie, având la dispoziţie mai mult de o lună jumătate pentru pregătire şi meciuri amicale până la data de 28 august când va debuta campionatul. Pe parcursul lunii iulie dar şi în august  vor fi perfectate o serie de meciuri amicale, care vor fi programate atât la Târgu Jiu cât și în deplasare. Clubul a anunţat şi participarea la un turneu de meciuri de verificare care va avea loc la Zalău şi la care vor lua parte şi echipe din prima ligă.

Până la reluarea pregătirii lotul urmează să fie definitivat şi să fie anunţate şi jucătoarele de care clubul se desparte în această vară, cel puţin 6-7, în funcţie de numărul de transferuri perfectate. Deocamdată CSM Târgu Jiu a anunţat şase transferuri: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Ana Ciolan, Katarina Pavlovic, Cristina Diana Boian și Oana Maria Bucă.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: