Mijlocaş din Liga 1, dorit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a plănuit o ofertă de ultima oră pentru transferul olandezului Desley Ubbink. Mijlocașul preferat  de Laszlo Balint mai are însă contract cu UTA până vara viitoare.

Universitatea Craiova plănuiește noi transferuri pentru a-i oferi lui Laszlo Balint un lot competitiv pentru sezonul viitor, astfel încât echipa să lupte la titlu cu șanse mari. ProSport a informat că mijlocașul ofensiv batav Desley Ubbink e dorit de Balint la Universitatea Craiova, însă cel puțin deocamdată diferența dintre solicitările arădenilor și ceea ce oferă Mihai Rotaru e mare. Conducerea celor de la UTA nu dorește să pornească vreo discuție cu oltenii sub de 500-600 de mii de euro, în timp ce șeful oltenilor nu a oferit nici măcar un sfert din această sumă.

Craiovenii se bazează pe faptul că sunt în măsură să dubleze salariul pe care Ubbink îl are pe Mureș, iar fotbalistul să-și forțeze cumva plecarea de la Arad. Deocamdată jucătorul pare liniștit și răspunde bine comenzilor lui Poenaru dar perioada de transferuri estivală e lungă.

Cert este că noul „principal” al arădenilor a spus că nu dorește să mai piardă jucători din actualul lot decât în cazul în care clubul primește o ofertă de nerefuzat. Cu atât mai mult cu cât este prima opțiune pentru postul de coordonator de joc al „Bătrânei Doamne”, liderul minutelor bifate în stagiunea precedentă pentru „roș-albi”.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: