Universitatea Craiova caută atacant central

Universitatea Craiova caută un jucător pentru a le aduce concurenţă lui Markovic şi Koljic. Preşedintele Sorin Cârţu a anunţat că se caută atacant central pentru a completa lotul.

Intrat la pauza amicalului cu Arminia Bielefeld, câştigat cu 4-1 de Universitatea Craiova, în stagiul din Austria, atacantul Jovan Markovic (21 de ani) a marcat două goluri într-un sfert de oră, cu o lovitură de cap şi cu un şut plasat lângă bară. Atacantul pretinde că nu urmăreşte neapărat titlul de golgheter în sezonul următor, ci pe cel de campion cu Universitatea Craiova.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a anunţat că se intenţionează aducerea unui atacant pentru a le crea concurenţă în compartimentul ofensiv lui Markovic şi Koljic: „Căutăm şi un atacant central, pentru a le aduce concurenţă lui Markovic şi Koljic. Urmărim în special creşterea tinerilor care au dat randament bun anul trecut, Screciu, Baiaram şi Markovic, o maturizare rapidă a lor”.

Markovic spune că s-a obişnuit cu presiunea obiectivelor echipei, precum şi cu cea presupusă de postul său, de vârf de atac. „Noi ne pregătim pentru campionat, încercăm să câștigăm fiecare meci din cantonament și să facem figuri frumoase în campionat. Fiecare campionat este un nou început pentru noi și domnul antrenor este de partea noastră, sperăm să facem un campionat bun. Încerc să îmi fac treaba și mă pregătesc în cantonament. Sper să încep campionatul foarte bine și să îmi ajut echipa să câștige. Eu tot timpul îmi doresc să marchez cât mai mult și să îmi ajut echipa, nu mă gândesc la titlul de golgheter, ci la titlul de campioană cu Universitatea. Dacă voi ajunge golgheter va fi un plus pentru mine. Presiune la Universitatea este tot timpul, noi ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare meci. Pe mine este o presiune mai tot timpul, pentru că trebuie să îmi ajut echipa în față. Nu mă gândesc la transfer, mă gândesc să joc cât mai mult la Universitatea Craiova și dau cât mai multe goluri. Cât despre echipa naţională, domnul selecţioner mă va chema atunci când va considera de cuviinţă, cât crede că merit, iar atunci voi încerca să-mi fac datoria şi sub tricolor” a spus Jovan Markovic.

Markovic a marcat 13 goluri în stagiunea trecută pentru formaţia din Bănie.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: