Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Conducerea Universităţii Craiova anunţă un buget uriaș în noul sezon

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, spune că acum are alte atribuţii la echipă şi în munca sa este importantă colaborarea cu directorul sportiv Marian Copilu. Oficialul a anunţat un buget-şoc la Universitatea Craiova pentru sezonul următor, de 11,5 milioane de euro, aici neintrând suma dedicată achiziţiilor, care va fi de un milion de euro.

În total bugetul Universităţii Craiova în noul sezon va fi de 12.5 milioane de euro iar oltenii pretind că nu vor mai tolera în cupele europene „niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi”, vizând intrarea în grupele Conference League, după cum a precizat noul şi vechiul preşedinte al oltenilor. „Nu se mai acceptă niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi. Noi, clubul, punem presiune pe jucători şi ei să o transforme într-un rezultat pozitiv, să atacăm grupele Conference League şi suntem pregătiţi să abordăm planul extern mult mai bine, cu rezultate . Echipa care nu are imagine internaţională, are de suferit”, a precizat Sorin Cârţu, citat de ProSport, menţionând că  bugetul pentru acest sezon a fost mărit deja faţă de cel anunţat iniţial: „Din discuţiile pe care le-am avut domnul Rotaru la învestitură, anunţa un buget de 7 milioane şi jumătate de euro, dar am găsit înţelegere din partea acţionarilor şi mergem spre 11,5 milioane de euro. În acest buget nu luăm în calcul să vindem vreun jucător, vrem să-i menţinem cel puţin pe cei care au dat randament. Pe lângă acest buget de 11,5 milioane de euro, acţionarii au autorizat încă un milion de euro special pentru transferuri. Important este să găsim jucătorii care ne interesează. Vrem să aducem doi fundaşi centrali, unul deja a venit şi se află în cantonament cu echipa în Austria şi treburile sunt rezolvate”.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: