Gorjul are un campion la Campionatul Național de lupte pe plajă

Luptătorii gorjeni de la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu au participat şi în acest an la finala Campionatului Naţional de lupte pe plajă. Sportivii de la CS Pandurii, pregătiţi de antrenorul Ştefan Tănase, au reuşit să obţină cele mai multe medalii dar şi un titlu de campion care i-a revenit lui Eduard Popescu.

Mai mulţi sportivi gorjeni legitimaţi la CS Pandurii Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu şi Minerul Motru au luat parte în week-end la finala Campionatului Național de Lupte, acolo unde CS Pandurii a ocupat un loc 1 în clasamentul neoficial pe medalii după încheierea probelor de concurs. Sportivii de la Pandurii, pregătiţi de antrenorul Ştefan Tănase, au reuşit să câştige un titlu de campion, prin luptătorul Eduard Popescu, care sa clasat pe locul 1 la Under 20 de ani, fiind pe locul 4 la seniori, o medalie de argint prin Robert Badea, clasat pe locul doi la Under 17 ani şi o medalie de bronz prin Adelina Duduială care s-a clasat pe locul 3 la seniori. Ceilalţi doi sportivi ai CS Pandurii au avut evoluţii bune, Iulian Coin fiind pe locul 5 la Under 17 ani iar Alexandru Beşliu ocupând locul 6 la seniori, a mai informat antrenorul Ştefan Tănase care a felicitat sportivii pentru că CS Pandurii s-a clasat pe locul 1 în clasamentul cluburilor participante la competiţie: „Împreună am învins și anul acesta obținând un nou titlu de Campion Național și locul 1 pe cluburi în 2022”.

La întreceri au participat şi sportivi ai CSM Târgu Jiu, aceştia reuşind să câştige o medalie prin Nicoleta Scărlătescu, sportivă cu dublă legitimare CSM - Minerul Motru, clasată pe locul doi în finala Campionatului Național de lupte pe plajă.

Galerie foto


Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: