Cu ce antrenor a reluat pregătirea ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a reluat în secret antrenamentele pentru noul sezon la mijlocul săptămânii trecute. Clubul nu a anunţat încă reunirea lotului şi nici componenţa acestuia dar nici numele noului antrenor care va pregăti echipa în acest sezon.

Devoratoare de antrenori, după ce a fost desemnată, neoficial, campioană a schimbărilor la nivel de bancă tehnică în ultimul sezon de liga2.ro, ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat numirea unui nou antrenor principal. După cea de-a doua despărţire de Eugen Trică echipa a fost condusă, intermiar, o etapă de fostul secund al acestuia, Ovidiu Dănănae, şi apoi, pentru alte două etape, tot interimar, de team-managerul Gabriel Răscol. La finalul sezonului presa centrală anunţa că ACS Viitorul Târgu Jiu este în căutarea unui nou antrenor, cu care să înceapă următorul sezon de Liga 2. Finalul de sezon i-a prins pe cei de la echipa lui Nicolae Sarcină cu un interimar pe bancă, Gabriel Răscol, profesor la Liceul Sportiv din Târgu Jiu şi team-manager al echipei în timpul liber. După plecarea lui Eugen Trică şi a secundului Ovidiu Dănănae, răscol a fost ”interimar”, nefiind prima dată când a îndeplinit acest rol, acesta ocupându-se de pregătirea echipei şi după plecarea lui Flavius Stoican.

Acum, lotul celor de la ACS Viitorul s-a reunit tot cu antrenorul interimar Gabriel Răscol, jucătorii rămaşi în lot pregătindu-se în primele zile pe pista Stadionului Municipal.

Vizualizări: 1,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: