CSM Târgu Jiu, victorie decisivă pentru locul I

Echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu a reuşit să câştige meciul decisiv pentru menţinerea pe locul I în seria B a Diviziei A. Gorjencele s-au impus în primele două meciuri ale turneului, reuşind şi o victorie clară în faţa principalei contracandidate la ocuparea primei poziţii, CSM Deva.

Cel de-al doilea turneu al seriei B a Diviziei A s-a desfăşurat în week-end la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde echipa feminină a CSM a reuşit două victorii în primele două jocuri. Formația din Târgu Jiu s-a impus uşor în primul meci cu CSU Timișoara iar vineri, în a doua zi de turneu au avut o pauză. Sâmbătă însă, elevele lui Liviu Andrieș au jucat împotriva handbalistelor de la CSM Deva, principalele adversare din lupta pentru promovare. Elevele lui Liviu Andrieş au trecut, sâmbătă după-amiază, de principala contracandidată la câştigarea seriei B, CSM Deva, cu care se aflau la egalitate de puncte. Gazdele s-au impus cu scorul de 32-26, meciul fiind decis în ultimele de joc. Cozmina Cozma şi Iryna Zinatullina au fost principalele marcatoare pentru CSM, cu 10, şi  8 goluri. Antrenorul Liviu Andrieș s-a declarat mulţumit de diferenţa de scor care va conta în clasament dar a  recunoscut că nu a fost un joc bun al echipei sale:  „A fost un meci cu o încărcătură foarte mare. Din fericire, la final, am fost noi cei care ne-am bucurat, dar trebuie să fim realişti, am făcut un meci slab. Avem fete tinere, care nu au experienţă, iar obiectivul pe care l-am propus pune mult mai multă presiune pe prestaţia lor. Am câştigat la şase goluri şi asta contează mult în economia clasamentului final. Nu am jucat împotriva Devei, ci a presiunii. Am controlat repriza a doua, am avut mai multe realizări, ne-au intrat aruncările de afară, iar poarta şi apărarea au funcţionat mai bine”.

După această victorie în faţa echipei din Deva, echipa feminină a CSM Târgu Jiu a rămas singura echipă neînvinsă în Seria B.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: