Handbal: CSM Târgu Jiu, victorie clară cu CSU Timişoara

CSM Târgu Jiu a început în forţă turneul de la Târgu Jiu reuşind o victorie clară. Echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut fără probleme de CSU Timişoara, scor 41-20, în prima zi de turneu iar vineri nu a avut meci programat.

Cu victoria de la primul meci al turneului de la Târgu Jiu, echipa de handbal a CSM a înregistrat a cincea victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat şi rămâne liderul Seriei B, cu 15p.

Jucătoarele lui Liviu Andrieş au trecut mai greu de tracul debutului pe teren propriu în actuala ediţie de campionat şi au început mai greu partida. Primele minute ale meciului au fost ceva mai echilibrate, cu câteva sincope pe faza ofensivă şi cu o echipă a Timişoarei care a speculat începutul mai slab al formaţiei gorjene dar elevele lui Andrieş au revenit rapid. În prima repriză a meciului şi-au făcut debutul la CSM Târgu Jiu şi jucătoarele transferate în această iarnă. Anna Ivanenko, Diana Şamanţ şi Argyelan Petruța Francesca au bifat primele minute pentru CSM Târgu Jiu. Finalul primei reprize a fost la discreţia echipei gorjene, care şi-a mărit avantajul pe tabelă, scor 18-9.

La adăpostul avantajului de pe tabelă, elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache au intrat mult mai liniştite în partea secundă. Handbalisitele au trecut şi la partea de spectacol, cu un gol superb, o „aeriană” cu Irina Neacşu la finalizare. Liviu Andrieş a rulat tot lotul iar finalul de meci a fost la discreţia gorjencelor care au închis tabela cu golul marcat de Ira Zinatullina. Scorul final al jocului dintre  CSM Târgu Jiu şi CSU Timişoara a fost de 41-20 şi formaţia din Târgu Jiu a rămas liderul Seriei B.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: