Meci amical anulat din cauza terenurilor îngheţate de la Târgu Jiu

Meciul amical pe care Pandurii ar fi trebuit să îl joace sâmbătă la Târgu Jiu, cu FCU Craiova, a fost anulat. Liderul Ligii 2 a venit la Târgu Jiu. dar şi terenul de joc. şi cel de antrenament, cu iarbă, erau îngheţate din cauza temperaturilor negative, iar staff-ul celor de la FCU a refuzat să joace pe sintetic.

Pandurii a ratat amicalul pe care îl avea programat cu liderul ligii secunde din cauza vremii geroase de la Târgu Jiu. Temperaturile au scăzut sub minus 10 grade noaptea şi nici ziua nu au trecut de minus 2 grade, situaţie care a dus la îngheţarea terenului de joc din Stadionul Municipal.

FCU Craiova s-a prezentat la stadion cu două ore înaintea meciului, dar cum temperatura nu dădea semne că vremea s-ar încălzi şi terenurile cu iarbă naturală erau îngheţate, s-a luat decizia anulării jocului.

Conducerea celor de la Pandurii a anunţat anularea jocului din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a terenurilor impracticabile. „Terenul de joc din incinta Stadionului Municipal avea suprafaţa îngheţată, după ce noaptea trecută temperatura minimă înregistrată la Târgu Jiu a fost de minus 10 grade. Nici terenul de antrenament numărul doi, cu iarbă naturală, nu a fost practicabil, din aceleaşi cauze, având suprafaţa îngheţată”, se arată în comunicatul oficial.

Directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, a propus oficialilor clubului FCU Craiova să se dispute acest meci pe terenul sintetic, dar această variantă a fost refuzată de staff-ul celor de la Craiova. În aceste condiţii, Pandurii Târgu Jiu a efectuat doar un antrenament pe terenul sintetic, la ora la care era programat meciul.

Galerie foto





Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: