Stoican după calificare: În fotbal nimeni nu e superior

Flavius Stoican, antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, a reuşit să o elimine pe Gaz Metan Mediaş din Cupa României, scor final 1-0. După ce a eliminat o echipă din Liga I din Cupa României, antrenorul a spus că în fotbal nimeni nu e superior pentru că se joacă 11 la 11.

Antrenorul Flavius Stoican s-a arătăt extrem de mulţumit de atitudinea jucătorilor săi, care nu au intrat cu frică pe teren în meciul contra unei echipe din Liga 1, Gaz Metan Mediaş. Tehnicianul a declarat după meci că speră să nu dezamăgească mai departe în cupă: „Calificarea, pentru asta vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Au arătat că joacă fotbal indiferent de adversar. Chiar dacă e mai bine cotat. Nu ne-am speriat. Asta vreau să vâd la fiecare meci. E un bonus tot ce am făcut noi în Cupă. Am tratat foarte serios totul, sper să nu dezamăgim în această competiţie. În general, echipele de Liga a 2-a vor să demonstreze ceva în Cupă. Nu s-a văzut diferenţa, nici în celelalte meciuri. Eu ca şi antrenor le-am dat încredere. Ce le-am explicat s-a văzut pe teren. De asta mă bucur. În fotbal nu e nimeni superior, se joacă 11 la 11”.

ACS Viitorul Târgu Jiu se va duela cu Universitatea Cluj etapa următoare din Liga 2. Stoican a declarat că se aşteaptă la un meci dificil  pentru că U Cluj are jucători de valoare:  „Ne aşteaptă un meci greu. U Cluj este o echipă cu nume, suporteri şi ei au prima şansă, clar. Au jucători buni dar nu ne este frică, dacă jucăm fotbal va fi bine”.

FRF a programat meciul dintre ACS Viitorul şi U Cluj pentru joi, 18 februarie, cu începere de la ora 17:00.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: