CSO Turceni a aflat cu cine joacă în faza regională a Cupei României

FRF a stabilit grupele și meciurile din faza regională a Cupei României, acolo unde va evolua şi campioana Gorjului din acest sezon, CSO Turceni. Conform noului format al cupei, din cele 42 de echipe, puse să joace un mini-turneu, merg mai departe doar 7.

Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, programul fazei regionale a Cupei României, ediția 2022-2023, competiție care din acest sezon se va disputa într-un nou format. ”În noul sezon, Cupa României va avea o nouă formă, mai atractivă, cu mai multe dueluri tari, pe modelul viitoarei Champions League. Se dă startul în competiție odată cu desfășurarea fazei regionale, în care câștigătoarele din fiecare județ se vor lupta pentru 7 locuri în turul următor al Cupei României”, sună prezentarea FRF făcută noului format al Cupei României.

Cupa României debutează cu o fază regională, în care reprezentantele județelor țării, respectiv reprezentanta capitalei București, un număr de 42 de echipe, vor fi împărțite în șapte zone, rezultând șapte câștigătoare regionale care merg în turul 1. În fiecare regiune au fost determinate două grupe a câte trei echipe, urmând ca acestea să joace fiecare cu fiecare, rezultând, astfel, trei meciuri în fiecare grupă, după ce s-a aplicat programul tabelei Berger de 4. Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, astfel vor rezulta șapte calificate mai departe. Aceste șapte echipe învingătoare vor primi fiecare un trofeu al Cupei României pentru regiunea câștigată.

Reprezentanta Gorjului în cupă, CSO Turceni, face parte din Regiunea 4 / Vest, fiind repartizată în Grupa 1, alături de reprezentantele judeţelor Hunedoara şi Caraș-Severin.

Jocurile din cadrul grupelor fazei regionale a Cupei României vor avea loc în zilele de 6, 9 şi 13 iulie cu începere de la ora 18:00, iar cele din cadrul finalelor vor avea loc în data de 16 iulie, cu începere de la ora 17:30, pe terenuri neutre, ce vor fi anunțate ulterior de FRF.

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: