Încă un transfer la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu continuă campania de transferuri pentru sezonul 2022-2023 clubul anunţând marţi cel de-al şaptelea transfer al verii. Oficialii clubului gorjean au perfectat transferul tinerei jucătoare Vanessa Leona Predescu care vine de la Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea.

Tot mai puţine jucătoare de la CSM Târgu Jiu, care au contribuit la promovarea în primul eşalon, se vor regăsi în lot în noul sezon. Clubul primăriei a anunţat cel de-al şaptelea transfer , o jucătoare de 18 ani care evoluează pe postul de extremă stânga. Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial Școlar din Serbia 2021, Vanessa Predescu a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu. „Noua achiziție a grupării gorjene, Vanessa Leona Predescu, născută pe 5 februarie 2004, a început handbalul în orașul natal, la Timișoara. În Campionatul Național de Junioare a fost cooptată de echipa HC Cîtu Dumbrăvița (2016-2017). După primul sezon de juniorat la Dumbrăvița, Vanessa a atras atenția prin evoluțiile ei și a devenit componentă a Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. La finalul primului sezon petrecut la Râmnicu Vâlcea reușește, în 2018, cu echipa Colegiului Energetic Râmnicu Vâlcea să câștige medalia de aur la ONSS(Olimpiada Școlară Națională), dar și o medalie de argint în Campionatul Național de Junioare 1. Convocată la loturile naționale de junioare, Vanessa Predescu evoluează la Campionatul European de Junioare din Muntenegru 2021, unde ocupă locul 7, și tot în 2021, câștigă medalia de bronz la Campionatul Mondial Școlar din Serbia. La nivel de senioare, aceasta a debutat în 2020 în Divizia A, alături de CNE Râmnicu Vâlcea”, a anunţat clubul pe site-ul csmtargujiu.ro.

În vara acestui an, Venessa Predescu va participa la Campionatul Mondial de Junioare din Macedonia, care se va desfășura în perioada 30 iulie – 10 august.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: