Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce lovitură pregăteşte CCA pentru cluburile din Liga 2 și Liga 3

Cluburile din eșaloanele inferioare din fotbalul intern au mari probleme financiare iar acestea vor fi şi mai mari în noul sezon. Șefii CCA solicită mai mulți bani pentru arbitri și observatori la meciurile de Liga 2 și Liga 3.

Solicitarea va fi pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al FRF care va avea loc miercuri, iar din primele informații, Comisia Centrală a Arbitrilor ar dori o majorare de 50 la sută a baremurilor, a informat liga2.ro.

În aceste condiții, bugetele cluburilor, afectate serios în pandemie, ar avea și mai mult de suferit. În sezonul trecut, un club de Liga 2 plătea 7.160 de lei pentru arbitri și observatori (1.630 de lei pentru arbitrul de centru, câte 1.330 de lei pentru cei doi arbitri asistenți, 370 de lei pentru arbitrul de rezervă și câte 1.250 de lei pentru cei doi observatori. Dacă baremul va fi majorat cu 50 la sută, din  sezonul viitor un club de Liga 2 va trebui să scoată din conturi peste 10.000 de lei. Ca o comparație, în Liga 1 ”factura” unui club este de 18.642 de lei, după cum urmează: 4.900 de lei pentru arbitrul central, 3.300 de lei pentru asistenți, 1.200 de lei pentru arbitrul de rezervă și câte 2.700 de lei pentru observatori.

În Liga 3, un club a plătit sezonul trecut 3.000 de lei (762 de lei pentru arbitrul de centru, câte 600 de lei pentru cei doi arbitri asistenți și câte 500 de lei pentru cei doi observatori). Cu majorarea de 50 la sută, un club de Liga 3 va trebui să achite arbitrilor și observatorilor 4.500 de lei.

Vizualizări: 296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: