Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce transferuri va face Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, antrenorul care a preluat-o pe Universitatea Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, a anunțat ce transferuri vrea să facă trupa din Bănie. Acesta a precizat ce tip de jucători doresc oficialii Universității Craiova şi s-a referit la calitate, nu cantitate.

Laszlo Balint a primit întăriri din partea oficialilor grupării finanțate de Mihai Rotaru. Primul jucător care ajunge sub comanda antrenorului este Raul Silva, fundașul în vârstă de 32 de ani care a jucat în prima ligă din Portugalia. Antrenorul Universității Craiova este foarte încântat de venirea lui Raul Silva și a explicat că fundașul are ceva în plus față de alți apărători: calitate la construcție. „Este un jucător cu calitate. Au fost negocieri grele. E un fundaş central de picior stâng, unul foarte bun când vine vorba de faza defensivă. Are şi calitate la construcţie, iar aşa ceva nu e uşor de găsit. Mă bucur că s-au concretizat negocierile”, a precizat Balint pentru Antena Sport unde a anunțat și ce tip de jucători doresc oficialii Universității Craiova să aducă în perioada de mercato din această vară susținând că oltenii se vor axa pe calitate: „Mai sunt discuţii, dar noi vrem calitate. Când Craiova ofertează jucători din Liga 1, cerinţele sunt foarte mari. Trebuie să identificăm foarte bine jucătorii de care avem nevoie şi care să se plieze cu acest club”.

Vizualizări: 7,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: