CSO Turceni, la primul eșec din campionatul Ligii 4

S-a schimbat liderul în Liga 4 Gorj după ce campioana de toamnă, CSO Turceni, a pierdut primul meci al sezonului. Jiul Rovinari a profitat de pasul greșit al liderului și s-a instalat pe prima poziție.

CSO Turceni nu mai este lider în Liga 4 Gorj după ce a fost învinsă în etapa a 16-a din Liga 4 de Viitorul Negomir. Scorul în meciul de la Negomir a fost 1-0 iar pasul greșit al liderului a dus la o schimbare de lider, Jiul Rovinari având, la fel ca și echipa din Turceni, un parcurs constant bun în meciurile din tur.

Jiul Rovinari s-a impus în deplasare, în meciul de la Motru, scor 2-1 și a urcat pe prima poziție.

Rovinariul a acumulat 35 de puncte, având tot un meci pierdut ca și echipa din Turceni însă doar două remize, față de cele trei înregistrate de CSO Turceni, care are acum 33 de puncte și ocupă locul doi. Nici a treia clasată nu stă rău, Vulturii Fărcășești având un meci mai puțin jucat și 29 de puncte, după ce și în etapa din week-end s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Petrolul Țicleni.

Petrolul Stoina a reușit în această etapă o victorie în deplasarea de la Mătăsari, scor 1-0 iar Unirea Țînțăreni a câștigat în deplasarea de la AS Jupânești, scor 3-2.

Gilortul 2 Târgu Cărbunești și Internațional Bălești au fost echipele care au stat în ultima etapă din cauza abandonării competiției din acest sezon de către Petrolul Bustuchin și Pandurii Târgu Jiu.

Rezultate Liga 4, Etapa 16

Vulturii Fărcășești - Petrolul Țicleni 2 – 1

Minerul II Mătăsari - Petrolul Stoina 0 – 1

Minerul Motru - Jiul Rovinari 1 – 2

Viitorul Negomir - CSO Turceni 1 – 0

AS Jupânești - Unirea Țînțăreni 2 – 3

Gilortul 2 Târgu Cărbunești – a stat

Internațional Bălești - a stat

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: