Echipa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Semifinal!

Performanță de excepție obținută de echipa de handbal masculin Juniori 4 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Vali Popescu a câștigat Turneul Euroregiunea RO 04 și s-a calificat  la Turneul Semifinal.

Juniorii 4 CSM Târgu Jiu au înregistrat 3 victorii consecutive, cu reprezentantele județelor Mehedinți, Vâlcea și Dolj.

La startul Turneului Euroregiunea RO 04, care s-au disputat în week-end și luni la Târgu Jiu, s-au aliniat 6 echipe din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Gorj. Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe de câte trei echipe. În Grupa A au fost repartizate CSM Târgu Jiu, CSS Drobeta Turnu Severin și ARYS Râmnicu Vâlcea. În Grupa B au fost repartizate echipele LPS Târgu Jiu, CSS Craiova și CSS Slatina. Duminică, 19 martie, s-au disputat majoritatea partidelor de la acest turneu, urmând ca luni, 20 martie, să se mai dispute câteva jocuri pentru stabilirea clasamentului final. Primele 4 echipe vor merge la Turneul Semifinal, acolo unde CSM Târgu Jiu s-a calificat, după partidele disputate duminică, după cum a informat site-ul oficial. „Cu mare poftă de handbal, băieții lui Vali Popescu au început în forță Campionatul Național de Handbal Masculin Juniori 4, cu o victorie clară în fața echipei CSS Drobeta Turnu Severin, scor 32-23(18-10). Meciul a fost la discreția juniorilor gorjeni, care s-au impus fără probleme. A urmat partida cu vâlcenii de la ARYS Râmnicu Vâlcea. Gorjenii și-au continuat jocul bun și în meciul contra echipei din Vâlcea și au câștigat fără probleme, scor 29-17(14-8). Cu cele două victorii, CSM Târgu Jiu a terminat Grupa A pe primul loc”, a informat csmtargujiu.ro.

Grupa B a turneului a fost adjudecată de CSS Craiova, iar oficialii turneului și reprezentanții celor două echipe au convenit ca meciul pentru locurile 1-2 să se dispute tot duminică.

Juniorii lui Vali Popescu au trecut peste oboseala acumulată și au tras tare pentru a se califica de pe primul loc la Turneul Semifinal. Au reușit acest lucru, după un meci în care apărarea a funcționat foarte bine și s-a terminat 18-10, la pauză 10-4, pentru CSM Târgu Jiu, care a câștigat turneul de la Târgu Jiu și s-a calificat la Turneul Semifinal.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: