Arbitraj sub orice critică în meciul Gilortului Cărbunești de la Petroșani

Gilortul Târgu Cărbunești s-a calificat deja în play-off dar echipa nu a redus motoarele și continuă să facă jocuri bune. Pentru că nu au „stat în banca lor” și au jucat la fel ca până acum, gorjenii au fost taxați la Petroșani cu un joc dur al gazdelor și un arbitraj sub orice critică.

Meciul din valea Jiului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar Gilortul a pierdut o serie de jucători care au părăsit terenul accidentați după jocul dur permis gazdelor.

Prestația centralului bucureștean Alexandru Despina și al echipei sale l-a iritat la culme și pe antrenorul Mario Găman care a primit cartonaș galben pentru proteste la deciziile eronate ale acestuia. Centralul bucureștean a întocmit greșit și raportul de arbitraj, acolo unde singur se contrazice. Specifică faptul că Iulian Ciutică primește cartonaș galben în minutul 90+3, iar la detalii suplimentare scrie că jucătorul a primit galben după terminarea jocului!

Trecând peste arbitraj, antrenorul Găman și-a felicitat jucătorii. „Băieții au demonstrat că în momentul când dau totul pe teren este greu pentru orice echipă care joacă împotriva noastră! În momentul când ai 6-7 situații mari de a marca, un penalty clar, văzut de toată lumea, o intrare criminală asupra lui Săulescu, numai de domnul arbitru nu, plus că a favorizat jocul foarte dur practicat de echipa gazdă, nu mai este nimic de spus.

Îmi felicit acești băieți pentru ce au arătat din toate punctele de vedere! O echipă unită, disciplinată, puternică, care a demonstrat că poate să joace împotriva oricui”, a spus Găman pe pagina oficială a clubului gorjean, acolo unde i-a taxat și pe organizatori pentru maniera cum au tratat oaspeții; „Sunt dezamăgit de modul cum am fost tratați la Petroșani. Nu am fost lăsați să intrăm în incinta stadionului cu mașinile personale cu care am făcut deplasarea.

Nu înțelegem că fotbalul este un sport de fair-play și cel mai bun trebuie să câștige pe teren și să ne respectăm mult mai mult? Să lăsăm orgoliile și aroganțele deoparte! Pe de altă parte, vreau să îl felicit pe domnul Flavius Boroncoi pentru ceea ce vrea să construiască acolo și îi doresc multă baftă pe mai departe!”

Galerie foto




Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: