Cu Băcilă şi Karim la atac !

Pandurii 2 forţează calificarea în 16-imile Cupei României cu ajutorul a 9 jucători de la prima echipă. Cel mai important nume de pe această listă e cel al lui Karim Boutadjine, francezul urmând să încerce să-i califice pe panduri în dauna celor de la CS Mioveni.

Clubul Pandurii ar putea avea două echipe în faza 16-imilor Cupei. Astăzi de la ora 16.30, o selecţionată a jucătorilor de la primele două echipe antrenată de Marian Dinu va încerca să treacă de ultimul hop numit CS Mioveni.

Revin Băcilă şi Pleaşcă

Ca să ajungă până aici, echipa secundă a pandurilor le-a eliminat pe Strehaia, Jiul Rovinari şi CSM Rm-Vâlcea. Acum doar Mioveniul mai stă în faţa pandurilor care încearcă să aibă două echipe în faza şaisprezecimilor. Gorjenii îşi doresc neapărat calificarea aşa că şi-au luat mai multe măsuri. Au mutat meciul de azi de la ora 16.30 pe terenul principal al Stadionului „Tudor Vladimirescu” iar echipa secundă a primit întăriri serioase de la Grigoraş. Nu mai puţin de 9 jucători de la prima echipă au fost „împrumutaţi” pentru o zi echipei secunde: Horvat, Pleaşcă, Băcilă, Rada, Tătaru, Karim Boutadjine, Ignea, Lupu şi Avramescu. Sar în ochi numele lui Karim, eroul din partida cu Oţelul dar şi cele ale lui Pleaşcă sau Băcilă. Cei doi revin astfel într-un meci oficial după pauze extrem de lungi. Pleaşcă n-a mai jucat din noiembrie anul trecut în timp ce Băcilă chiar de pe 18 septembrie 2011, atunci când stelistul Gardoş i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu. Băcilă, care ieri a împlinit 29 de ani, a primit astfel cel mai frumos cadou de ziua sa. Lotul va fi completat cu Vlăduţi, Unguru, Bănică, Oiţă, Fărcăşanu, Bertea, Dobroiu, Golea şi Gavrilescu iar antrenori pentru acest meci au fost desemnaţi secunzii lui Grigoraş, Marian Dinu şi Dan Moţei.

Gratis – intrarea la meci la Tribuna I şi II va fi liberă în timp ce peluzele vor rămâne închise pentru meciul care se va juca azi de la ora 16.30

358 – de zile au trecut de la ultimul meci oficial al lui Băcilă, 2-1 cu Steaua la Ploieşti

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: