S-au aflat echipele care au promovat în Liga 2 după baraj

S-au aflat, miercuri seară, toate echipele care au promovat în Liga 2 în urma meciurilor de baraj. Este vorba de Oțelul Galați, Progresul Spartac, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița și Minaur Baia Mare, liderul din Seria 7, CSM Reşiţa ratând promovarea în eşalonul secund cu tot bugetul impresionant anunţat la început de sezon că va fi investit în echipă pentru accederea în eşalonul doi.  

Oțelul Galați, Progresul Spartac, CSM Slatina, CSC Dumbrăviţa și Minaur Baia Mare sunt echipele care au reușit promovarea în Liga 2, sportiv, în urma meciurilor din faza finală a barajului de promovare. Progresul Spartac își îndeplinise obiectivul încă de la meciul tur, iar miercuri, Oțelul și Minaur Baia Mare au defilat în meciurile cu Dante și CS Hunedoara și au obținut și ele biletele pentru Liga 2, după cum a informat liga2.ro.

În schimb, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița au avut nevoie de minute de prelungiri și mai apoi de lovituri de departajare pentru a trece în deplasare de AFC Odorheiu Secuiesc, respectiv CSM Reșița.

Cele cinci câștigătoare ale barajelor sunt și cele cinci echipe pe care FRF le premiază cu trofeul Ligii 3, cu medaliile și tricourile de campioană. Acestea au dreptul la a se înscrie în noul sezon de Liga 2, ediția 2022-2023, datorită promovării obținute pe teren. Trebuie, însă, să și primească certificarea pentru Liga 2, altfel nu pot evolua în acest eșalon.

Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: