Fostul pandur Eric de Oliveira, dus de urgență cu elicopterul la spital

Eric de Oliveira, fostul fotbalist brazilian care a evoluat la Pandurii, a ajuns de urgență la spital miercuri seară. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a fost transportat cu elicopterul la spital unde i s-a pus un diagnostic destul de grav. 

Eric de Oliveira se afla în Mediaș și a fost transportat la spitalul din Târgu Mureș. Au fost momente de panică pentru Eric de Oliveira şi familia sa atunci când brazilianul a fost transportat de urgență, cu elicopterul. La Târgu Mureș, fotbalistul brazilian a primit diagnosticul de blocaj renal, informează gsp.ro. Brazilianul așteaptă rezultatul CT-ului și, în urma acestuia, medicii vor stabili dacă trebuie să îi fie montat un stent ureteral sau dacă trebuie să se intervină chirurgical.

Conform informaţiilor celor de la ProSport, Eric de Oliveira ar fi ajuns dimineață la spitalul din Mediaș, pentru apendicită. Medicul de acolo îl cunoștea bine de la Gaz Metan Mediaș și i-a transmis că nu e nimic grav și l-a trimis acasă. Starea fotbalistului s-a agravat și acesta a fost transportat la Târgu Mureș pentru investigații suplimentare. Medicii au transmis miercuri seară că Eric de Oliveira este stabil și în afara oricărui pericol.

Fostul jucător care impresiona la Pandurii în meciurile din grupele Europa League din 2013 își confirmase prezența la Sports Festival, eveniment organizat la Cluj în cadrul căruia va avea loc meciul de retragere a lui Adrian Mutu. Acum este însă puțin probabil ca brazilianul să mai participe la eveniment.

Galerie foto




Vizualizări: 1,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: