Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cu cine conduce Răuţ Direcţia resurse umane

Reorganizarea Direcţiei de resurse umane a fost finalizată, cel puţin la nivelul conducerii, susţin surse din Complexul Energetic Oltenia. Ion Răuţ rămâne director, fiind secondat de Valentina Trofin – director adjunct. Urmează Sorin Olaru – şef departament organizare; Isabela Popa – şef serviciu formare profesională; Costică Popescu – şef serviciu resurse umane; Janina Nicolaescu – şef serviciu salarizare energie; Constantin Lăzăroiu – şef serviciu salarizare Divizia Minieră. Aceleaşi surse susţin că soţia lui Daniel Antonie, directorul de la Divizia Minieră, ar fi şefa serviciului de relaţii cu comunitatea.

O primă misiune a noii echipe de la Resurse Umane este de a convinge 600 de salariaţi să se pensioneze în acest an, din care doar 100 la limită de vârstă şi 500 anticipat, la cerere, cu doar 6 salarii compensatorii. (A.A.)

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: