Cum a ajuns o comună din Gorj campioană la vaccinare

Primarul din Arcani susține că localitatea sa este pe primul loc la vaccinare în județul Gorj. Aristică Daniel Coiculescu a explicat că aleșii locali și-au donat indemnizațiile pentru a suporta transportul localnicilor la centrul de vaccinare.

Autoritățile i-au transportat pe localnici spre centrele de vaccinare din județ cu mijloace de transport puse la dispoziție de primărie. Consilierii locali au suportat cheltuiala legată de transport, aceștia donându-și indemnizația pentru o perioadă de trei luni.

”Am reușit la nivel de comună să avem un procent de vaccinare destul de bun. În acest moment suntem pe primul loc în județ la vaccinare anti-Covid. Am mers în perioada de iarnă, atunci când s-a demarat campania de vaccinare, i-am întrebat pe oameni dacă doresc și dacă putem să-i ajutăm. Mulți dintre ei sunt persoane vârstnice și nu aveau posibilitatea să se programeze online. Cu ajutorul mijloacelor de transport puse la dispoziție de către comună, i-am dus la vaccin. Combustibilul a fost asigurat de către consilierii locali. Și-au donat indemnizația pentru o perioadă de trei luni”, a spus primarul Coiculescu.

"Până astăzi, 2 septembrie 2021, ora 14.00, s-au primit 143526 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 136494 persoane, dintre care 60916 persoane vaccinate cu a doua doză", a comunicat Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 1,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: